[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2017-05-30 09:19:32
Home
4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

    Disclaimer
  • All communications between members of 4D2U.com via 4D2U.com Forum are public and not private communications. The opinions, tips and viewpoints expressed by members are wholly their own and not from 4D2U.com. 4D2U.com reserves the right to remove any message without notice.
  • No advertising or promotion statements are permitted in 4D2U.com Forum. 4D2U.com reserves the right to remove any message with promotional, advertising statements or links to other sites in it. 4D2U.com is not responsible for the content that is published in 4D2U.com Forum.
  • Members should not post any email address, personal or business information in this Forum. Members will be held responsible on criminally liable for their own posting.
  • 4D2U.com makes no claims on information dispersed through 4D2U.com Forum. 4D2U.com will not hold liable for any statement made by members. Members are responsible and liable for all activities while participating in 4D2U.com Forum.
  • 4D2U.com is not responsible or liable for any claim arising because of 4D2U.com Forum, nor for any inaccuracy, defamation, falsehood contained in postings.

[New Post]

Page: Previous Page
Previous Page
  Next Page
Next Page

Title Author Date Comments View
Hot10 sakit mental atau sakit siplis.tlg komen (new) gulum 30/05/2017 1 (1 new) 31
apa no untuk arini? (new) kepalapenyu 30/05/2017 1 (1 new) 43
Kikiki..4d88 forum dicemari no satu gerabak keretapi oleh kaki cai bertaraf hampeh... (new) af96e 30/05/2017 0 46
Tolong bagi no ekor 4D (new) awadi 30/05/2017 0 32
Tahniah yg kena 4830M (new) gulum 30/05/2017 0 31
siapa ada no confirm kena tolong (new) kepalapenyu 30/05/2017 9 (9 new) 162
Belanje M (new) bagong5147 30/05/2017 0 126
TahniaH (new) bagong5147 30/05/2017 0 76
Hot10 bagi penyelesaian (solution) kpd Kepalapenyu @ Kepalalembu @ Lembubodoh. (pic) (new) hot10 30/05/2017 3 (3 new) 176
Sape setuju Gulum bodoh mcm saya? (new) kepalalembu 29/05/2017 0 93
Ada sifu2 boleh bagi no confirm tak? (new) kepalalembu 29/05/2017 1 (1 new) 139
dptkan carta toto draw rabu ini (pic) (new) aimaan 29/05/2017 4 (4 new) 240
Apa mcm ini Id baru Kepalapenyu. (new) lembubodoh 29/05/2017 1 (1 new) 122
Kepalapenyu elok tukar id tu...letak yg senonoh sikit..agar xjd bahan (new) manggis6969 29/05/2017 3 (3 new) 219
last modal rm100 untuk rabu (new) kepalapenyu 29/05/2017 3 (3 new) 259
Betul Ke Org tua dah berjanggut perangai mcm budak tadika tu Hot10 (new) br0lieps 29/05/2017 1 (1 new) 151
Esok Abg payun nos cun2 punya..free xpayah bayar tungguu.. (new) manggis6969 29/05/2017 4 (4 new) 247
BETUL KE 2 EKOR LEMBU BODOH DALAM FORUM Ini Aimaanpukimak dan Cold11 (new) sh1d2012 29/05/2017 0 96
Padankan muka penipu ini dan no HP dia tu dgn iklan dia dlm forum. (pic) (new) hot10 29/05/2017 3 (3 new) 212
Apa Salah Anas?Kena menghina Khairul Anas!! (new) khairulanaas 29/05/2017 0 85
Rujukan naik podium draw mlm tadi (pic) (new) aimaan 29/05/2017 2 (2 new) 165
Calling All Forumers 1st prize toto rabu ni (pic) (new) aimaan 29/05/2017 5 (5 new) 158
Khas buat Id yg paling BANGANG di abad ini 'Kepalapenyu'. (new) hot10 29/05/2017 3 (3 new) 163
*** Dapatkan 1st Nos Podium Tegak M-P-T 100% Kena Draw 31.05.17 Rabu Ini *** (pic) (new) samlog36 29/05/2017 0 186
KhairulAnas Ni anak haram atau anak babi sial? (new) maleknor 29/05/2017 1 (1 new) 138
sudah rugi rm200 untuk draw sabtu dan ahad (new) kepalapenyu 29/05/2017 7 (7 new) 312
Tahniah yg kena 4996M (new) gulum 29/05/2017 1 (1 new) 94
Freetip utk semua kaki ekor (new) long8136 29/05/2017 0 121
sila tgk carta 4602/17 draw mlm tadi (pic) (new) aimaan 29/05/2017 6 (6 new) 257
Hackers godam sistem bank, portal online,hack mobile phone data dan lain lain (new) khairulanaas 29/05/2017 1 (1 new) 172
Rujukan 1716 naik 3rd prize (pic) (new) aimaan 29/05/2017 1 (1 new) 132
Kumantong 4D Power (pic) (new) sylvester134 28/05/2017 0 190
VIP MEMBERS (pic) (new) 18888888888 28/05/2017 0 124
RAHSIA JUTAWAN LOTTERY MAX (pic) (new) 18888888888 28/05/2017 0 110
NOMBOR BOCOR PASTI ADA KENA $$$ (pic) (new) 18888888888 28/05/2017 1 (1 new) 147
Results MAGNUM charta Fullmoon Lidas 28 May Sun (pic) (new) lidas 28/05/2017 0 210
TIP 6D/4D WAT SAPP SEGERA (new) shieda2 28/05/2017 2 (2 new) 121
Lancau lu Aimaan... mana dia 1st prize toto mlm ni (pic) (new) aimaanpukimak 28/05/2017 5 (5 new) 265
Tahniah Toto no.3 (new) rahim88 28/05/2017 0 363
Salam sifu2...hot10/dragon&sifu smua.pls adv (new) emjay69 28/05/2017 0 315
no target hr ni apa (new) khairulanaas 28/05/2017 0 306
Calling All Forumers 1st prize toto mlm ni (pic) (new) aimaan 28/05/2017 2 (2 new) 443
Hot10 sakit mental atau sakit siplis.tlg komen (new) gulum 28/05/2017 2 (2 new) 434
Tolong bagi no ekor 4D (new) awadi 28/05/2017 1 (1 new) 338
kalau nak bagi nombor biar lah macam ini (pic) (new) not10 28/05/2017 1 (1 new) 763
1st prize toto mlm ni 100% jamin buka podium (pic) (new) aimaan 28/05/2017 1 (1 new) 413
nak freetip Whatsapp kpd 019 4564125 (new) rhbcap 28/05/2017 0 180
Cash Sweep Sarawak FULL MOON CHARTA LIDAS SCAN 27 May (pic) (new) lidas 28/05/2017 3 (3 new) 403
TOTO4D FULL MOON CHARTA lidas Scan (pic) (new) lidas 28/05/2017 1 (1 new) 436
MAGNUM FULL MOON CHARTA LIDAS SCAN 27 MEI 28 MAY (pic) (new) lidas 28/05/2017 1 (1 new) 537

Last 20 Comments
Title Author Posted on View
Hot10 sakit mental atau sakit siplis.tlg komen (new) jama4538 2017-05-30 09:13:22 31
apa no untuk arini? (new) shid2012 2017-05-30 07:42:46 43
TIP 6D/4D WAT SAPP SEGERA (new) awadi 2017-05-30 04:21:59 121
siapa ada no confirm kena tolong (new) awadi 2017-05-30 04:16:24 162
last modal rm100 untuk rabu (new) shid2012 2017-05-30 02:55:31 259
dptkan carta toto draw rabu ini (pic) (new) gulum 2017-05-30 02:46:29 240
siapa ada no confirm kena tolong (new) shieda2_ 2017-05-30 01:26:56 162
siapa ada no confirm kena tolong (new) sipu4385 2017-05-30 01:16:58 162
siapa ada no confirm kena tolong (new) aimaanlancau 2017-05-30 01:11:42 162
siapa ada no confirm kena tolong (new) kepalapenyu 2017-05-30 00:59:19 162
siapa ada no confirm kena tolong (new) hot10 2017-05-30 00:42:54 162
siapa ada no confirm kena tolong (new) kepalapenyu 2017-05-30 00:40:30 162
siapa ada no confirm kena tolong (new) hot10 2017-05-30 00:38:33 162
siapa ada no confirm kena tolong (new) hot10 2017-05-30 00:37:03 162
Hot10 bagi penyelesaian (solution) kpd Kepalapenyu @ Kepalalembu @ Lembubodoh. (pic) (new) hot10 2017-05-30 00:34:15 176
Hot10 bagi penyelesaian (solution) kpd Kepalapenyu @ Kepalalembu @ Lembubodoh. (pic) (new) af96e 2017-05-30 00:26:16 176
Hot10 bagi penyelesaian (solution) kpd Kepalapenyu @ Kepalalembu @ Lembubodoh. (pic) (new) hot10 2017-05-30 00:25:19 176
Betul Ke Org tua dah berjanggut perangai mcm budak tadika tu Hot10 (new) brolieps 2017-05-29 23:56:49 151
Ada sifu2 boleh bagi no confirm tak? (new) hot10 2017-05-29 21:36:46 139
sudah rugi rm200 untuk draw sabtu dan ahad (new) rm100 2017-05-29 21:33:12 312


Response Time: 5.64 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2016 4D2U.com. All Rights Reserved.