[Laman Utama] [Mengenai Kami] [English Version] [Chinese Version] 2017-05-30 09:25:42
Laman
4D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
3D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
5D
[Carian]
[Digit]
6D
[Carian]
[Digit]
TOTO
[Carian]
[Nombor]
MIMPI
[Carian]
(beta)
KEPUTUSAN
[Cabutan]
[Tarikh]
[Forum]
[Bilik Chat]
[Pertandingan]

    Disclaimer
  • Semua komunikasi di antara member-member di 4D2U.com via Forum 4D2U.com adalah awam dan bukan komunikasi persendirian. Sebarang pendapat, tip dan segala butir-butir ungkapan daripada member-member adalah tanggungjawab orang yang merupakan sumber kandungan itu dan bukannya daripada 4D2U.com. 4D2U.com mempunyai hak untuk membuang sebarang kandungan tanpa sebarang notis.
  • Pengiklanan atau kenyataan promosi adalah tidak dibenarkan dalam Forum 4D2U.com. 4D2U.com mempunyai hak untuk membuang atau memindahkan sebarang pesanan yang berunsur promosi, kenyataan iklan, atau link-link ke laman web yang lain. 4D2U.com tidak bertanggungjawab terhadap semua kandungan yang dihantarkan ke dalam Forum 4D2U.com.
  • Member tidak dibenarkan memaparkan alamat e-mail, maklumat peribadi atau perniagaan dalam Forum ini. Adalah tanggungjawab penuh member jika berlakunya posting kandungan forum yang salah di sisi undang-undang.
  • 4D2U.com tidak bertanggungjawab terhadap informasi yang disebarkan melalui Forum 4D2U.com. 4D2U.com .tidak memegang tanggungjawab ke atas sebarang kenyataan yang dibuat oleh member. Member bertanggungjawab terhadap semua aktiviti-aktiviti semasa mengambil bahagian dalam Forum 4D2U.com.
  • 4D2U.com tidak akan dipertanggungjawabkan terhadap sebarang tuntutan atau kerugian yang timbul daripada Forum 4D2U.com, begitu juga sebarang ketidaktepatan, fitnah, kepalsuan yang terkandung dalam posting/kiriman member.

[Post Baru]

Halaman: Halaman Terdahulu
Halaman Terdahulu
  Halaman Seterusnya
Halaman Seterusnya

Tajuk Pengarang Tarikh Komen Lihat
Hot10 sakit mental atau sakit siplis.tlg komen (baru) gulum 30/05/2017 1 (1 baru) 31
apa no untuk arini? (baru) kepalapenyu 30/05/2017 1 (1 baru) 44
Kikiki..4d88 forum dicemari no satu gerabak keretapi oleh kaki cai bertaraf hampeh... (baru) af96e 30/05/2017 0 47
Tolong bagi no ekor 4D (baru) awadi 30/05/2017 0 32
Tahniah yg kena 4830M (baru) gulum 30/05/2017 0 31
siapa ada no confirm kena tolong (baru) kepalapenyu 30/05/2017 9 (9 baru) 164
Belanje M (baru) bagong5147 30/05/2017 0 126
TahniaH (baru) bagong5147 30/05/2017 0 76
Hot10 bagi penyelesaian (solution) kpd Kepalapenyu @ Kepalalembu @ Lembubodoh. (gambar) (baru) hot10 30/05/2017 3 (3 baru) 178
Sape setuju Gulum bodoh mcm saya? (baru) kepalalembu 29/05/2017 0 93
Ada sifu2 boleh bagi no confirm tak? (baru) kepalalembu 29/05/2017 1 (1 baru) 139
dptkan carta toto draw rabu ini (gambar) (baru) aimaan 29/05/2017 4 (4 baru) 243
Apa mcm ini Id baru Kepalapenyu. (baru) lembubodoh 29/05/2017 1 (1 baru) 122
Kepalapenyu elok tukar id tu...letak yg senonoh sikit..agar xjd bahan (baru) manggis6969 29/05/2017 3 (3 baru) 221
last modal rm100 untuk rabu (baru) kepalapenyu 29/05/2017 3 (3 baru) 260
Betul Ke Org tua dah berjanggut perangai mcm budak tadika tu Hot10 (baru) br0lieps 29/05/2017 1 (1 baru) 153
Esok Abg payun nos cun2 punya..free xpayah bayar tungguu.. (baru) manggis6969 29/05/2017 4 (4 baru) 249
BETUL KE 2 EKOR LEMBU BODOH DALAM FORUM Ini Aimaanpukimak dan Cold11 (baru) sh1d2012 29/05/2017 0 96
Padankan muka penipu ini dan no HP dia tu dgn iklan dia dlm forum. (gambar) (baru) hot10 29/05/2017 3 (3 baru) 213
Apa Salah Anas?Kena menghina Khairul Anas!! (baru) khairulanaas 29/05/2017 0 86
Rujukan naik podium draw mlm tadi (gambar) (baru) aimaan 29/05/2017 2 (2 baru) 166
Calling All Forumers 1st prize toto rabu ni (gambar) (baru) aimaan 29/05/2017 5 (5 baru) 159
Khas buat Id yg paling BANGANG di abad ini 'Kepalapenyu'. (baru) hot10 29/05/2017 3 (3 baru) 163
*** Dapatkan 1st Nos Podium Tegak M-P-T 100% Kena Draw 31.05.17 Rabu Ini *** (gambar) (baru) samlog36 29/05/2017 0 187
KhairulAnas Ni anak haram atau anak babi sial? (baru) maleknor 29/05/2017 1 (1 baru) 138
sudah rugi rm200 untuk draw sabtu dan ahad (baru) kepalapenyu 29/05/2017 7 (7 baru) 313
Tahniah yg kena 4996M (baru) gulum 29/05/2017 1 (1 baru) 94
Freetip utk semua kaki ekor (baru) long8136 29/05/2017 0 121
sila tgk carta 4602/17 draw mlm tadi (gambar) (baru) aimaan 29/05/2017 6 (6 baru) 257
Hackers godam sistem bank, portal online,hack mobile phone data dan lain lain (baru) khairulanaas 29/05/2017 1 (1 baru) 172
Rujukan 1716 naik 3rd prize (gambar) (baru) aimaan 29/05/2017 1 (1 baru) 132
Kumantong 4D Power (gambar) (baru) sylvester134 28/05/2017 0 190
VIP MEMBERS (gambar) (baru) 18888888888 28/05/2017 0 124
RAHSIA JUTAWAN LOTTERY MAX (gambar) (baru) 18888888888 28/05/2017 0 110
NOMBOR BOCOR PASTI ADA KENA $$$ (gambar) (baru) 18888888888 28/05/2017 1 (1 baru) 147
Results MAGNUM charta Fullmoon Lidas 28 May Sun (gambar) (baru) lidas 28/05/2017 0 210
TIP 6D/4D WAT SAPP SEGERA (baru) shieda2 28/05/2017 2 (2 baru) 122
Lancau lu Aimaan... mana dia 1st prize toto mlm ni (gambar) (baru) aimaanpukimak 28/05/2017 5 (5 baru) 265
Tahniah Toto no.3 (baru) rahim88 28/05/2017 0 363
Salam sifu2...hot10/dragon&sifu smua.pls adv (baru) emjay69 28/05/2017 0 315
no target hr ni apa (baru) khairulanaas 28/05/2017 0 306
Calling All Forumers 1st prize toto mlm ni (gambar) (baru) aimaan 28/05/2017 2 (2 baru) 443
Hot10 sakit mental atau sakit siplis.tlg komen (baru) gulum 28/05/2017 2 (2 baru) 434
Tolong bagi no ekor 4D (baru) awadi 28/05/2017 1 (1 baru) 338
kalau nak bagi nombor biar lah macam ini (gambar) (baru) not10 28/05/2017 1 (1 baru) 763
1st prize toto mlm ni 100% jamin buka podium (gambar) (baru) aimaan 28/05/2017 1 (1 baru) 413
nak freetip Whatsapp kpd 019 4564125 (baru) rhbcap 28/05/2017 0 180
Cash Sweep Sarawak FULL MOON CHARTA LIDAS SCAN 27 May (gambar) (baru) lidas 28/05/2017 3 (3 baru) 403
TOTO4D FULL MOON CHARTA lidas Scan (gambar) (baru) lidas 28/05/2017 1 (1 baru) 436
MAGNUM FULL MOON CHARTA LIDAS SCAN 27 MEI 28 MAY (gambar) (baru) lidas 28/05/2017 1 (1 baru) 537

20 Komen terakhir
Tajuk Pengarang Kirim pada Lihat
Hot10 sakit mental atau sakit siplis.tlg komen (baru) jama4538 2017-05-30 09:13:22 31
apa no untuk arini? (baru) shid2012 2017-05-30 07:42:46 44
TIP 6D/4D WAT SAPP SEGERA (baru) awadi 2017-05-30 04:21:59 122
siapa ada no confirm kena tolong (baru) awadi 2017-05-30 04:16:24 164
last modal rm100 untuk rabu (baru) shid2012 2017-05-30 02:55:31 260
dptkan carta toto draw rabu ini (gambar) (baru) gulum 2017-05-30 02:46:29 243
siapa ada no confirm kena tolong (baru) shieda2_ 2017-05-30 01:26:56 164
siapa ada no confirm kena tolong (baru) sipu4385 2017-05-30 01:16:58 164
siapa ada no confirm kena tolong (baru) aimaanlancau 2017-05-30 01:11:42 164
siapa ada no confirm kena tolong (baru) kepalapenyu 2017-05-30 00:59:19 164
siapa ada no confirm kena tolong (baru) hot10 2017-05-30 00:42:54 164
siapa ada no confirm kena tolong (baru) kepalapenyu 2017-05-30 00:40:30 164
siapa ada no confirm kena tolong (baru) hot10 2017-05-30 00:38:33 164
siapa ada no confirm kena tolong (baru) hot10 2017-05-30 00:37:03 164
Hot10 bagi penyelesaian (solution) kpd Kepalapenyu @ Kepalalembu @ Lembubodoh. (gambar) (baru) hot10 2017-05-30 00:34:15 178
Hot10 bagi penyelesaian (solution) kpd Kepalapenyu @ Kepalalembu @ Lembubodoh. (gambar) (baru) af96e 2017-05-30 00:26:16 178
Hot10 bagi penyelesaian (solution) kpd Kepalapenyu @ Kepalalembu @ Lembubodoh. (gambar) (baru) hot10 2017-05-30 00:25:19 178
Betul Ke Org tua dah berjanggut perangai mcm budak tadika tu Hot10 (baru) brolieps 2017-05-29 23:56:49 153
Ada sifu2 boleh bagi no confirm tak? (baru) hot10 2017-05-29 21:36:46 139
sudah rugi rm200 untuk draw sabtu dan ahad (baru) rm100 2017-05-29 21:33:12 313


Response Time: 6.37 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2016 4D2U.com. All Rights Reserved.