[Laman Utama] [Mengenai Kami] [English Version] [Chinese Version] 2020-09-27 22:12:10
Laman

4D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
3D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
5D
[Carian]
[Digit]
6D
[Carian]
[Digit]
TOTO
[Carian]
[Nombor]
MIMPI
[Carian]
(beta)
KEPUTUSAN
[Cabutan]
[Tarikh]
[Forum]
[Bilik Chat]
[Pertandingan]

    Disclaimer
  • Semua komunikasi di antara member-member di 4D2U.com via Forum 4D2U.com adalah awam dan bukan komunikasi persendirian. Sebarang pendapat, tip dan segala butir-butir ungkapan daripada member-member adalah tanggungjawab orang yang merupakan sumber kandungan itu dan bukannya daripada 4D2U.com. 4D2U.com mempunyai hak untuk membuang sebarang kandungan tanpa sebarang notis.
  • Pengiklanan atau kenyataan promosi adalah tidak dibenarkan dalam Forum 4D2U.com. 4D2U.com mempunyai hak untuk membuang atau memindahkan sebarang pesanan yang berunsur promosi, kenyataan iklan, atau link-link ke laman web yang lain. 4D2U.com tidak bertanggungjawab terhadap semua kandungan yang dihantarkan ke dalam Forum 4D2U.com.
  • Member tidak dibenarkan memaparkan alamat e-mail, maklumat peribadi atau perniagaan dalam Forum ini. Adalah tanggungjawab penuh member jika berlakunya posting kandungan forum yang salah di sisi undang-undang.
  • 4D2U.com tidak bertanggungjawab terhadap informasi yang disebarkan melalui Forum 4D2U.com. 4D2U.com .tidak memegang tanggungjawab ke atas sebarang kenyataan yang dibuat oleh member. Member bertanggungjawab terhadap semua aktiviti-aktiviti semasa mengambil bahagian dalam Forum 4D2U.com.
  • 4D2U.com tidak akan dipertanggungjawabkan terhadap sebarang tuntutan atau kerugian yang timbul daripada Forum 4D2U.com, begitu juga sebarang ketidaktepatan, fitnah, kepalsuan yang terkandung dalam posting/kiriman member.

[Forum] [Post Baru]

Halaman: [1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43]

Tajuk Pengarang Tarikh Komen Lihat
Penipu 4dtepat dah muncul. Hot10 muncul jugalah ni... (gambar) (baru) hot10 09/08/2020 4 (4 baru) 384
Hanya rm50 modal (baru) 4dtepat 12/08/2020 2 (2 baru) 212
NOMBOR RAMALAN TEGAK 9 OGOS 2020 (gambar) (baru) unclecai 09/08/2020 1 (1 baru) 287
NOMBOR RAMALAN TEGAK 5 OGOS 2020 (gambar) (baru) unclecai 05/08/2020 2 (2 baru) 450
Paklongbangi88 - part 2. (gambar) (baru) hot10 02/08/2020 3 (3 baru) 493
Ini dia bila Hot10 test paklongbangi88... (gambar) (baru) hot10 02/08/2020 1 (1 baru) 380
TAK GUNA MENYESAL SEKARANG ..NOMBOR NAIK TEGAK PODIUM (gambar) (baru) unclecai 26/07/2020 4 (4 baru) 522
Mcm ini ke no tegak 4dtepat? (gambar) (baru) hot10 23/07/2020 3 (3 baru) 460
MKT kedekut hari ni. Dia cuma belanja roti telur sahaja... (gambar) (baru) hot10 20/07/2020 1 (1 baru) 359
Mlm ni TOTO belanja hot10 makan nasi kerabu (gambar) (baru) hot10 12/07/2020 1 (1 baru) 389
Hot10 nak ajar si taik palat '4dtepat' cara2 nak menipu duit lembu2 bodoh dlm ni (gambar) (baru) hot10 10/07/2020 3 (3 baru) 320
Hari Khamis GD Lotto belanja hot10 sikit (gambar) (baru) hot10 10/07/2020 2 (2 baru) 251
TIP 6D (baru) shieda2 23/02/2020 3 (3 baru) 396
TIP SUNDAY (baru) shieda2 23/02/2020 2 (2 baru) 409
KFC,12pc combo (baru) stormhuricane 23/02/2020 7 (7 baru) 455
Calling all fren.. (baru) shieda2 22/02/2020 2 (2 baru) 235
SATURDAY TIP hentam Saturday Malaysia compom (baru) shieda2 20/02/2020 3 (3 baru) 263
Tip power ktm setiap draw (baru) shieda2 20/02/2020 6 (6 baru) 223
SATURDAY TIP (baru) shieda2 19/02/2020 2 (2 baru) 221
LAST CAL TIP LAST HOUR (baru) shieda2 19/02/2020 1 (1 baru) 220
Rabu 19/2/2020 (gambar) (baru) nomborfree 19/02/2020 3 (3 baru) 326
Hot10 post ur ticket (baru) shieda2 19/02/2020 2 (2 baru) 227
TIP POWER RABU INI (baru) shieda2 17/02/2020 5 (5 baru) 273
Tip power ktm setiap draw (baru) shieda2 16/02/2020 1 (1 baru) 272
Hot10 target apa arini (baru) kembalibangkit 05/02/2020 3 (3 baru) 522
Hot10 sahabat di mana anda? (baru) kembalibangkit 03/02/2020 2 (2 baru) 292
Cerita bikin (baru) stormhuricane 28/01/2020 10 (10 baru) 298
SPECIAL DRAW 28 JAN 2020 (gambar) (baru) iskandarm4d 28/01/2020 2 (2 baru) 677
TIP 4DKTM WAT SAP SAYA SEDIA BANTU ANDA (baru) shieda2 26/01/2020 2 (2 baru) 158
SP2 untuk MKT hari ni (baru) hot10 25/01/2020 2 (2 baru) 354
SP2 (baru) hot10 21/01/2020 5 (5 baru) 576
HUAT TQ BRO JOY9820 1st Prize KUDA 0136 Ibox (baru) razak007 18/01/2020 3 (3 baru) 414
CNY Promotion For New Members (baru) 4dpowersoft 18/01/2020 1 (1 baru) 223
No2 asas (base) untuk MKT hari ni Sabtu (18/1/2020) (baru) hot10 18/01/2020 8 (8 baru) 665
Prediction sabtu (baru) kembalibangkit 18/01/2020 2 (2 baru) 361
Hot10 bagi 9 no juga untuk lawan Cina Tua Joy9820. (baru) hot10 11/01/2020 21 (21 baru) 765
My prediction for draws on 11,12, 15Jan2020 (baru) joy9820 11/01/2020 7 (7 baru) 938
SETUJU atau TIDAK? (baru) hot10 09/01/2020 2 (2 baru) 361
Draw rabu jom beradu kepakaran (baru) kembalibangkit 08/01/2020 22 (22 baru) 732
2 SP untuk hari ni (baru) hot10 05/01/2020 3 (3 baru) 468
JGN LEPAS KAN PELUANG TERBAIK (gambar) (baru) jualbelicepat2u 03/01/2020 2 (2 baru) 403
Draw sabtu mari beradu kepakaran (baru) kembalibangkit 04/01/2020 19 (19 baru) 839
MENANG 4D SETIAP DRAW (baru) shieda2 02/01/2020 5 (5 baru) 397
Penjilat2 Tegar Cina PUKIMAK tu baca ini. (gambar) (baru) hot10 01/01/2020 2 (2 baru) 413
Kelas 4d teknik cari podium dibuka sekarang (baru) 4dpodium 28/12/2019 3 (3 baru) 452
My prediction for draws on28,29Dec2019,1Jan2020 (baru) joy9820 27/12/2019 5 (5 baru) 1406
TIP 4D DAN 6D PLUS GD LOTTO WAT SAP SAYA SEDIA BANTU ANDA (baru) shieda2 27/12/2019 1 (1 baru) 251
6591 (baru) 4dpodium 25/12/2019 2 (2 baru) 371
Khas untuk siapa yg nak folo (baru) 4dpodium 21/12/2019 3 (3 baru) 484
Kelas 4d (baru) 4dpodium 20/12/2019 2 (2 baru) 344


Response Time: 8.99 s (80)
Email:
Copyright 2002-2020 4D2U.com. All Rights Reserved.