[主页] [关于我们] [English Version] [Versi Melayu] 2017-07-28 06:38:06
主页
4D
[搜寻] [排名]
[数字] [组合]
3D
[搜寻] [排名]
[数字] [组合]
5D
[搜寻]
[数字]
6D
[搜寻]
[数字]
TOTO
[搜寻]
[号码]
解梦
[搜寻]
(测试)
成绩
[按期数]
[按日期]
[论坛]
[聊天室]
[预测比赛]

[论坛] [新回应] 上一主题
上一主题
  下一主题
下一主题
作者 内容
af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
kikiki...dari 4d88 ada sekor mangkuk wak jawa bodo bagi nos satu lori tapi target xtahu..bodo

baik wak jawa g minum air asas jawa 3 baldi kasi cerdik sikit otak ..bagi nos berlori2 tapi forumer tanya xtahu target mana satu..bodo wak jawa babun ni...dragon dah bagi nos kt 4d88 kalau nk g intai kt sana..saja kacau kaki cai merapu kt 4d88 wak jawa asam katuk bodo ni..kikikiki..syok lo..yampoiii

投稿于 2017-05-20 02:38:25



作者 回应
af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
teruk forum 4d88 ni geng merapu byk kt dlm tu..forumer yg ikut mesti blurr punya sebab tgk nos berlambak2 tapi xde kata putus yg mana satu target..btl u ckp masters hot10

投稿于 2017-05-20 04:03:21

hot10

加人: 2011-09-09
回应: 3153
Hot10 maki2 dan cuba post tapi admin dia suruh polite pulak. Tak syok forum tu Sifu.

投稿于 2017-05-20 03:57:47

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
lemah lutut king zeq ketum tu ajak try 4d besok dgn u..ni babun tua king zeq melalak kt situ bolehlah..btl u ckp masters hot10

投稿于 2017-05-20 03:52:46

hot10

加人: 2011-09-09
回应: 3153
Tutup buku dah Sifu. Hot10 dah buat cabaran secara terbuka dlm tu. Dari situ Hot10 boleh nilai siapa yg betul2 cekap cai MKT.

投稿于 2017-05-20 03:47:41

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
king zenz atau king ketum ...kikkki..dgn wak tu nnti i setel..yg king zeq ni berkokok disitu jer xkn berani terima cabaran u..ni spesis mcm shieda2 jgk...makhluk 2 alam..kikiki

投稿于 2017-05-20 03:44:40

hot10

加人: 2011-09-09
回应: 3153
Wakjawa tu ok je. Yg kurang ajar sangat Kingzeq tu Sifu. Biar dia cari Hot10. Dah letak pun no HP dlm tu. Hot10 tak nak aktif pun dlm tu cuma tangan dah gatal nak bagi penampar dekat kingzeq tu.

投稿于 2017-05-20 03:39:08

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
wak jawa tgh hisap rokok keretek tgh ni dok cari ilham nk bagi apa nos utk besok kt whatsapp u..pasal dari lps draw rabu sampai nk masuk draw sabtu dah mcm jambatan pulau pinang nosnya berbaris..mana satu yg naik ia pun xtahu ..kikiki..masters hot10 i salute u sebab langgar 4d88

投稿于 2017-05-20 03:34:55

hot10

加人: 2011-09-09
回应: 3153
Ya Sifu, Hot10 dah buka guna Id lama 'Mastermkt' dlm tu. Hot10 nak uji dan test tahap kepandaian Kingzeq dan Sifu wakjawa ni.

投稿于 2017-05-20 03:31:30

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
king zenz jadi cctv 4d88 kikiki..g tahu wak jawa masuk kelas memasak dulu baru masuk asas mkt utk baca code..buta kayu wak jawa ni..kikiki..masters hot10 depa sembur rojak kt situ bolehlah..

投稿于 2017-05-20 03:25:37

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
x kebulur i nos dari wak jawa asas katuk bodo tu..i boleh cai sendiri..hoi mangkuk..nos engkau buat salad taik bolehlah..kikiki..1 gerabak keretapi dari hari rabu sampai nk masuk draw xkn xdpt target lagi dah npk wak jawa ni buta coding..nos berlori2 bagi sampai forumer jadi blurr nk pilih mana satu hoi wak jawa hampeh..kikiki

投稿于 2017-05-20 03:22:12

hot10

加人: 2011-09-09
回应: 3153
Kingzeq tengah cctv dlm ni tu Sifu. Untuk Kingzeq jom kita test skill cai MKT. Sms 0199601630 (sms jgn WhatsApp. Ini bukan HP WhatsApp Hot10). Hot10 nak test skill budak ni hahahah...Wakjawa pun jom no problem tapi lepas result dah buka NO NO NO. Itu kerja Aimaaan sahaja.

投稿于 2017-05-20 03:18:54

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
btl tu masters hot10 itu sebab i bubuh id kejap tadi dan bagi nos kt forumer dlm tu sebab kesihan kt forumer dok tanya mana satu nos target kt kaki cai merapu kt 4d88..

投稿于 2017-05-20 03:14:12

hot10

加人: 2011-09-09
回应: 3153
Letih dah Sifu nak berperang. Biarlah dia. Hot10 jarang2 cctv dlm tu bukan nak cari tips tapi nak tengok gelagat budak2 bodoh perasan pandai.

投稿于 2017-05-20 03:10:45

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
masters hot10 nama u telah berkumandang disana..kikiki

投稿于 2017-05-20 03:05:49

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
kikiki..syok kacau org ni..kt facebook dah kacau sampai kena left group ..kikiki..kacau geng cai merapu ni..masters hot10 boleh cuba2 nasib kt 4d88 ni mana tahu jumpa wak jawa asam katuk bodo ni..kikiki

投稿于 2017-05-20 03:02:35

hot10

加人: 2011-09-09
回应: 3153
Cuba Sifu baca kingzeq dah petik nama Hot10 tu.

投稿于 2017-05-20 03:01:52

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
king zenz dan anak utara dari semlm turun nos sampai skrg xhabis2 lagi hartar nos lain pulak..penamat nos pun xtahu mana satu...punya mangkok hayun org cmni..kopak duit forumer dok follow geng mualaf ni..kikiki

投稿于 2017-05-20 03:00:04

hot10

加人: 2011-09-09
回应: 3153
Boleh je Hot10 buka Id baru masuk berperang dlm tu tapi dah letih sana sini berperang hahaha...

投稿于 2017-05-20 02:58:38

hot10

加人: 2011-09-09
回应: 3153
Anakutaqa dan kingzeq hantam sifu tu. Kalau rasa boring baru Hot10 masuk baca2 dlm tu. Hot10 sihat je sifu. Jarang2 sekali ada juga Hot10 masuk bedil budak2 kurang akal dlm ni. Tadi Hot10 bedil Razak007 dan Shieda2.

投稿于 2017-05-20 02:56:27

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
baru tadi i bubuh id sifu dragon4d2u nk bagi 4 nos dlm tu masters hot10 sebab kesihan tgk forumer dok hadap nos berlori2 byknya tapi target xtahu mana satu..kikiki

投稿于 2017-05-20 02:53:38

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
masters hot10 apa khabar?? sihat ker..lama xdgr cita masters..

投稿于 2017-05-20 02:51:33

af96e

加人: 2016-01-01
回应: 1157
sila tgk kt 4d88 forum geng cai merapu taik babun kt sana...berlori2 nos ada kt sana ..ia ingat forumer pakai daun cop bulu kote ker nk beli no..bengap punya 4d88 ni..kikiii..ada sorang i salute iaitu dato seri..yg lain hampeh mcm wak jawa asam katuk bodo ni..kikikiki

投稿于 2017-05-20 02:50:06

hot10

加人: 2011-09-09
回应: 3153
Hadirr...hadirr katanya. Hot10 ada juga cctv dlm tu nak tengok gelagat budak2 main MKT. Sifu guna Id yg ada 'dragon' tu ke? Hot10 ingat Id Wak jawa dan Gurubesar. Yg lain2 tak ambil perhatian

投稿于 2017-05-20 02:47:17


Response Time: 0.06 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2016 4D2U.com. All Rights Reserved.