[主页] [关于我们] [English Version] [Versi Melayu] 2017-08-18 07:22:16
主页
4D
[搜寻] [排名]
[数字] [组合]
3D
[搜寻] [排名]
[数字] [组合]
5D
[搜寻]
[数字]
6D
[搜寻]
[数字]
TOTO
[搜寻]
[号码]
解梦
[搜寻]
(测试)
成绩
[按期数]
[按日期]
[论坛]
[聊天室]
[预测比赛]

[论坛] [新回应] 上一主题
上一主题
  下一主题
下一主题
作者 内容
putera0005

加人: 2012-12-12
回应: 140
teknik kepung box 7 pintu sentiasa berbaloi

Main kena bijak.Modal bantak mana pun,jangan tembak melulu kerana kita bukan penembak tepat!Haha

投稿于 2017-08-13 12:06:02



作者 回应
malaysiatogel

加人: 2016-11-08
回应: 166
BAGI ANDA YANG INGIN MERASAKAN KEMENANGAN SAMPAI RATUSAN JUTA DENGAN ANKA GOIB DARI AKI NUGROHO SEGERA SAJA HUB +6282319208865 DI JAMIN ANDA PASTI SUKSES DAN PUAS DENGAN HASILNYA.

投稿于 2017-08-14 03:59:54

cubamkts

加人: 2017-08-02
回应: 3
hrmmmm.hehehe.

投稿于 2017-08-13 16:25:32

putera0005

加人: 2012-12-12
回应: 140
Kita main bukan tembak melulu wlu pun modal ada bnyk.Kena bijak.Nos target kita dah kaji betul seblm setiap draw.Kalau tak kena pun mesti ptah sebtng setiap draw.Mknanya mktslwg kencing kita.Haha.Selebihnya memang takde luck.Klu setiap draw kena,dah lama kaya raya.Agak2 lah.Haha

投稿于 2017-08-13 15:05:18

putera0005

加人: 2012-12-12
回应: 140
Kita lbih suka main dgn cara dan teknik sendiri.Kena atau tak,tidak melibatkan duit sesiapa.Kita tak jual tips/nos target bro.Kita tak perlu tipu forumer utk meneruskan hidup.Kita tipu org,hdup kita akan semakin susah Tak percaya???Cubalah.Haha..

投稿于 2017-08-13 14:57:30

putera0005

加人: 2012-12-12
回应: 140
Takut patah bro code10.dlm ni terlalu ramai cctv,pelbagai ragam org dlm ni.Sngt susah nak percaya.Kita dah melalui bnyk pnglman bro.Bila kita share mengaku ada juga yg mengaku itu nos dia.Nak cari nama bro.Haha..

投稿于 2017-08-13 14:53:50

code10

加人: 2017-05-30
回应: 35
Bro putera.u tak nak share ke nos u kat sini.biar sama sama merasa.atau u takut patah bro?share la kat sini.huhu

投稿于 2017-08-13 14:24:22

putera0005

加人: 2012-12-12
回应: 140
Putus pulak..buka 2151 1st STC

投稿于 2017-08-13 12:42:01

putera0005

加人: 2012-12-12
回应: 140
Draw semalam tembak 1125 di toto.buka 2151

投稿于 2017-08-13 12:40:11

putera0005

加人: 2012-12-12
回应: 140
Seperti biasa,kena atau tidak kita akan post tiket bukti pembelian malam hari draw.Tpi tak dapat nak upload gambar bberapa hri ni.Hari ni modal kita rm434 utk kepung box 7 pintu 1 nos target.STC kita box xrm10=rm120 sbgi umah target utama.Toto box xrm3.Kita tak pernah main Ibox.Tak berbaloi.Haha..

投稿于 2017-08-13 12:37:13

putera0005

加人: 2012-12-12
回应: 140
Apa pun,good luck kpd semua forumer.Yakin dan percaya dengan cara dan teknik sendiri.Jangan terlalu bergantung kpd orang lain.Main kena bijak.Haha..

投稿于 2017-08-13 12:09:14

putera0005

加人: 2012-12-12
回应: 140
Gambar tak dapat upload lh pulak..huhu...

投稿于 2017-08-13 12:07:04


Response Time: 0.03 s
Email: webmaster@4d2u.com
Copyright 2002-2016 4D2U.com. All Rights Reserved.