[主页] [关于我们] [English Version] [Versi Melayu] 2021-12-09 08:40:56
主页

4D
[搜寻] [排名]
[数字] [组合]
3D
[搜寻] [排名]
[数字] [组合]
5D
[搜寻]
[数字]
6D
[搜寻]
[数字]
TOTO
[搜寻]
[号码]
解梦
[搜寻]
(测试)
成绩
[按期数]
[按日期]
[论坛]
[聊天室]
[预测比赛]

[论坛] [新回应] 上一主题
上一主题
  下一主题
下一主题
作者 内容
roslikerteh

加人: 2016-06-02
回应: 372
siapa ada no bocor?

aku sudi beli dengan harga 5k myr..

投稿于 2020-12-26 04:26:20



作者 回应
indaisaloi

加人: 2020-09-13
回应: 41
mcmana mau ada numbor bocor? semuanya main pusing saja tu bo;a ping pong.. yg meramal tu pun tak dpt caye tu..mau makan duit ko org saja tu.. kalo yg baca code dulu tu, boleh lah tapi mesti ada tiket test rm1 lucky pick byk2, baru dapat baca...sekurang2 nya 30-40 test card baru dekat2 mau kena.. it pun belum pasti lagi..yg mau bg clue tu..porrrahhhhhhh ptoiiiiiii

投稿于 2021-01-06 23:00:10

degawan

加人: 2007-07-12
回应: 322
mak rosli jual goreng pisang ke atau karipap????

投稿于 2020-12-27 11:40:03

yahya2020

加人: 2012-10-13
回应: 50
hi rosli
mengapa kau bodoh sangat atau kau anak haram
mak kau jual puki dgn bangkali ke
atau bapak kau main dgn pelacur di belakang mati chow kit road
atau kau kaki burit pelacur
bodoh mcm babi sial

投稿于 2020-12-27 11:34:30

azilah

加人: 2018-03-21
回应: 83
nak tip free wsap sy segera

投稿于 2020-12-26 18:03:38

salimpuki

加人: 2012-07-08
回应: 658
nak nom bocor wsap 0195662231 free

投稿于 2020-12-26 11:31:35

hadi2525

加人: 2012-04-21
回应: 56
aku ada nom bocor
sila wsap 019 5556737

投稿于 2020-12-26 10:11:03

amir2012

加人: 2012-04-11
回应: 236
hang ni bodoh ke
nak nom bocor pi jilat burit nenek hang baru keluar nom bocor!bodoh mcm babi sial

投稿于 2020-12-26 10:04:35


Response Time: 0.01 s (85)
Email: [email protected]
Copyright 2002-2020 4D2U.com. All Rights Reserved.