[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2018-06-23 10:49:07
Home
4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

[Forum] [New Comment] Previous Topic
Previous Topic
  Next Topic
Next Topic
Author Message
roslikerteh

Joined: 2016-06-02
Posts: 339
siapa dalam ni sudi bertarung ramal no dgn aku?

khas kepada yg ada btg pelir aja wkakakaka

Posted on 2018-06-12 04:12:09



Author Comments
doktorrazak

Joined: 2018-02-06
Posts: 22
@roslikerteh, tak da org nak takut dengan kau pun. dia org malas nak layan org gila mcm kau. kau dah mkn ubat belum? pergi mkn ubat. kau dah lupa dulu? patut nya ubat tu kau mkn tapi kau bagi kat emak kau mkn sampai dia jadi gila pulak. kau dah lupa ka? yang emak kau mati kemurungan. tekanan perasaan. menanggis dia tgk kau roslikerteh asyik melancap depan 🚦Traffic Light, bila hijau kau melancap, merah kau berhenti, kuning kau tambah sabun. sabun di bilik air sabun. emak kau malu sampai mati kemurungan mak kau.

Posted on 2018-06-13 07:53:55

roslikerteh

Joined: 2016-06-02
Posts: 339
lancau lu org. penakut. sampai bila pun x kemana

Posted on 2018-06-13 06:06:44

mangkok_hayun

Joined: 2015-04-26
Posts: 49
Terima kasih doktorrazak kerana sudi memberi pencerahan tentang rosliketeh..

Posted on 2018-06-13 04:38:51

doktorrazak

Joined: 2018-02-06
Posts: 22
kesian roslikerteh ni, patient saya yg lari dari Hosp Bahagia Tampoi, dia ni jadi begini sebab kalah main nombor ekor. sampai satu tahap dia jual mapiaw sambil melancap. emak bapak dia dah tak ada lagi, dua-dua ada dlm Neraka. Tunggu anak dia roslikerteh ni pula. kesian

Posted on 2018-06-12 13:48:50


Response Time: 0.02 s
Email: [email protected]
Copyright 2002-2016 4D2U.com. All Rights Reserved.