[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2019-12-11 23:07:03
Home

4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

[Forum] [New Comment] Previous Topic
Previous Topic
  Next Topic
Next Topic
Author Message
hot10

Joined: 2011-09-09
Posts: 4096
kpd peminat2 cina tua joy9820. menyalak cakap kena bukti tak ada tak guna...

Cina tua tu bagi 3 lori nombor suruh ikut untuk 4 draw. 2 3 nombor masuk terpusing di starter atau Cs apa yg kau org dapat hahahah...Cina yg makan daging babi itu tidak akan dapat mengubah nasib kau org. Kau org ada otak guna otak sendiri dan kira. Tak kena dgn no2 kiraan sendiri lagi puas hati. Cina tua itu nak bunuh Melayu2 bodoh mcm kau org. Ramai sifu2 melayu dlm ni. Cina yg makan daging BABI juga yg kau org puja mcm Tuhan hahahah...


(Click the picture to zoom)

Posted on 2019-11-04 09:27:37



Author Comments
uuusms

Joined: 2019-11-05
Posts: 6
hot10 ini sembang kuat saja tau.Itu joy kasi tips saja, tidak semestinya mau beli semua.Sendiri boleh pakai otak buat analisis sendiri ikut tips dia bagi dan beli.Forum ini pun dah tak banyak yg bagi tips.kalau hot10 kisah sangat lebih baik awak kasi tips utk tolong member2 kat sini tapi saya tahu itu jarang atau takkan berlaku lagi.kalau itu pun tak boleh, lebih baik diam saje dan bukannya mau kecam orang lain.ingat awak saje boleh kecam lain orang ka. fikir2 la sendiri.

Posted on 2019-11-05 17:04:51


Response Time: 2.71 s (9)
Email: [email protected]
Copyright 2002-2019 4D2U.com. All Rights Reserved.