[Home] [About Us] [Versi Melayu] [Chinese Version] 2020-11-28 10:47:13
Home

4D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
3D
[Search] [Ranking]
[Digit] [Permutation]
5D
[Search]
[Digit]
6D
[Search]
[Digit]
TOTO
[Search]
[Number]
DREAM
[Search]
(beta)
RESULTS
[By Draw]
[By Date]
[Forum]
[Chat Room]
[Competition]

[Forum] [New Comment] Previous Topic
Previous Topic
  Next Topic
Next Topic
Author Message
ferio

Joined: 2004-07-16
Posts: 1915
sayang 4d2u

Mula-mula aku join website nie, ramai sifu kat sini. Kita kongsi ilmu yang ada dan kadang-kadang kita beli software or nota dari mereka. sekarang tempat nie macam tempat budak merapu tak tentu pasal. Kasihan Admin.

Sekadar luahan rasa.

#PEACE

Posted on 2020-11-18 00:02:35



Author Comments
hort10

Joined: 2016-10-23
Posts: 183
Sifu pala butoh pak hg, semua susah mcm hg jgk ferio oi wakakakaka

Posted on 2020-11-26 17:01:39

bola

Joined: 2006-03-08
Posts: 86
Lama tak nampak ferio, mana pergi bob, fening, totochan, arjunasakti dan killerhell ye?

Posted on 2020-11-24 12:54:52

hott10

Joined: 2020-11-20
Posts: 1
YUSOFCHAI hisap batang aku x tentu kau ini pandai sembang lebih haha

kau nombor 1 scammer dlm group ini

Posted on 2020-11-20 14:47:01

yusofchai

Joined: 2010-12-31
Posts: 100
There is no such thing as a free lunch. Pepatah Inggeris.
Benda yg bernilai bukan free. Benda yg tak berguna boleh diberi free. Jangan harap dapat no no tepat kat forum ini. Itu adalah Fantasi. Banyak Penipu kat sini. Yg bagi no no free pun yg tak guna punya habis kita punya duit kalau ikut dia punya nombor. So lupakan idea yang anda boleh dapat tip tip tepat yg free kat sini. Tip Tip yg salah yg merugikan kita ada kat sini. Ikutlah kalau nak rugi.

Posted on 2020-11-19 16:03:42

yusofchai

Joined: 2010-12-31
Posts: 100
Bro indasaloi kalau kita share no full kat forum ni no tu akan viral ie dibeli oleh banyak orang seluruh Malaysia. Bila ini terjadi Komputer MKT akan delay no tu maksudnya no itu tak akan keluar. Towkay MKT tak akan bangkrap. Kita yg bangkrap. So kesimpulannya no no yg cantik podium tak boleh dikongsi di platforom yg Public. Spy MKT pun banyak yg memantau Forum Forum Public. Mungkin you pun spy MKT mana kita tahu. Jadi group whataspp yg kecil adalah lebih bagus dimana kita kenal semua ahli dan no tak viral.

Posted on 2020-11-19 15:44:59

yusofchai

Joined: 2010-12-31
Posts: 100
Bro ferio skrg ni banyak yg ada group whatsapp yg lagi senang hantar gambar TC atau Carta.Dulu ramai takada smartphone dg data. Skrg ni kira semua orang ada. Senang ambil gambar senang hantar. Lukis carta kat kertas snap gambar hantar whatsapp. Kalau group kecil kita boleh video call semua ahli melalui whatsapp. Lagi satu kalau group whatsapp kita kongsi dgn orang yg ingin konsi. Yang cctv kita boleh suruh dia tinggalkan group atau keluarkan dia secara admin. Saya ahli beberapa group. Ada group besar kira kira 100 ahli ada pula group kecil tak lebih 5 ahli. Biasa group kecil adalah orang orang yg terpilih shj. Dlm platform platform yg baru ni tak ramai nak tengok Forum 4d2u. Kesimpulannya sifu sifu 4d2u dah migrate ke platform whatsapp groups.

Posted on 2020-11-19 15:37:51

indaisaloi

Joined: 2020-09-13
Posts: 28
Betol tu...ramai yg menyalahgunakan website ini untuk memaki seseorang dan juga untuk meluahkan geram kepada seseorang..betol2 sayang.. Kalo boleh, kita share lah tips untuk menang dan free lagi bagus

Posted on 2020-11-18 02:07:55


Response Time: 0.01 s (76)
Email: [email protected]
Copyright 2002-2020 4D2U.com. All Rights Reserved.