[Laman Utama] [Mengenai Kami] [English Version] [Chinese Version] 2021-07-29 18:10:51
Laman

4D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
3D
[Carian] [Kedudukan]
[Digit] [Pilihatur]
5D
[Carian]
[Digit]
6D
[Carian]
[Digit]
TOTO
[Carian]
[Nombor]
MIMPI
[Carian]
(beta)
KEPUTUSAN
[Cabutan]
[Tarikh]
[Forum]
[Bilik Chat]
[Pertandingan]

    Disclaimer
  • Semua komunikasi di antara member-member di 4D2U.com via Forum 4D2U.com adalah awam dan bukan komunikasi persendirian. Sebarang pendapat, tip dan segala butir-butir ungkapan daripada member-member adalah tanggungjawab orang yang merupakan sumber kandungan itu dan bukannya daripada 4D2U.com. 4D2U.com mempunyai hak untuk membuang sebarang kandungan tanpa sebarang notis.
  • Pengiklanan atau kenyataan promosi adalah tidak dibenarkan dalam Forum 4D2U.com. 4D2U.com mempunyai hak untuk membuang atau memindahkan sebarang pesanan yang berunsur promosi, kenyataan iklan, atau link-link ke laman web yang lain. 4D2U.com tidak bertanggungjawab terhadap semua kandungan yang dihantarkan ke dalam Forum 4D2U.com.
  • Member tidak dibenarkan memaparkan alamat e-mail, maklumat peribadi atau perniagaan dalam Forum ini. Adalah tanggungjawab penuh member jika berlakunya posting kandungan forum yang salah di sisi undang-undang.
  • 4D2U.com tidak bertanggungjawab terhadap informasi yang disebarkan melalui Forum 4D2U.com. 4D2U.com .tidak memegang tanggungjawab ke atas sebarang kenyataan yang dibuat oleh member. Member bertanggungjawab terhadap semua aktiviti-aktiviti semasa mengambil bahagian dalam Forum 4D2U.com.
  • 4D2U.com tidak akan dipertanggungjawabkan terhadap sebarang tuntutan atau kerugian yang timbul daripada Forum 4D2U.com, begitu juga sebarang ketidaktepatan, fitnah, kepalsuan yang terkandung dalam posting/kiriman member.

[Forum] [Post Baru]

Halaman: [1][2][3]

Tajuk Pengarang Tarikh Komen Lihat
Sekadar Renungan (baru) ferio 17/12/2020 1 (1 baru) 239
Salam perkenalan tuan sifumasta semua (gambar) (baru) hanyut2577 25/11/2020 2 (2 baru) 492
Siapa pernah? (baru) hort10 21/11/2020 1 (1 baru) 369
Sayang 4d2u (baru) ferio 26/11/2020 7 (7 baru) 688
MANA BEST? Tutuh puki atau tutuh juboq? (baru) hort10 17/11/2020 1 (1 baru) 322
MANA BEST? JOLOK PUKI ATAU JOLOK LUBANG JUBUR? (baru) hort10 14/11/2020 2 (2 baru) 326
Mana best : balaih punggung atau balaih burit? Tlg komen (baru) hort10 11/11/2020 3 (3 baru) 365
My prediction for draws on 19, 20, 23Oct.2019 (baru) joy9820 21/10/2019 15 (15 baru) 1985
Sapa yg ckp aku dah arwah??? (baru) hort10 10/10/2019 2 (2 baru) 376
My prediction for draws on20,21,24July2019 (baru) joy9820 19/07/2019 7 (7 baru) 1304
Rujukan 1st 0655....warm up sabtu (gambar) (baru) sifu4385 18/07/2019 5 (5 baru) 571
Mahendran ( Supreme4D - Lady4D - Hort10 ) (baru) razak007 12/07/2019 4 (4 baru) 657
Razak007 motherfucker asshole (baru) hort10 13/07/2019 1 (1 baru) 361
Sp untuk hari ini (baru) hort10 07/11/2018 6 (6 baru) 148
No bocoq (baru) hort10 05/10/2018 12 (12 baru) 163
WARM UP... (baru) sifu4385 02/10/2018 2 (2 baru) 132
5639 meletup hahahaha (baru) hort10 30/09/2018 3 (3 baru) 117
Sesiapa yg berminat dgn tips hot10? (baru) hort10 29/09/2018 3 (3 baru) 87
Pukimak korang semua ni (baru) hort10 28/09/2018 4 (4 baru) 100
ada yang dah jadi kaya ke lepas ke nombor hari ahad? (baru) roslikerteh 27/06/2017 2 (2 baru) 540
ape nos hari ini boss (baru) khairulanaas 31/05/2017 1 (1 baru) 367
HORT10 and HOT10 ORG GILA (baru) razak007 19/05/2017 3 (3 baru) 369
razak pukimak lu (baru) hort10 19/05/2017 1 (1 baru) 295
tips untuk semua (baru) hort10 19/05/2017 1 (1 baru) 306
hot10 (baru) sazalisamad 19/05/2017 2 (2 baru) 581
salam semua (baru) hort10 14/05/2017 1 (1 baru) 535
winningplayer (baru) hort10 12/05/2017 1 (1 baru) 418
sape nak nu bucur? (baru) hort10 29/04/2017 1 (1 baru) 384
NO BOCOR SABTU (baru) hort10 28/04/2017 6 (6 baru) 799
GAJI 3K DIKIRA BANGSAT KA? (baru) hort10 25/04/2017 1 (1 baru) 546
hot10 ada no bocor selasa (baru) hort10 24/04/2017 1 (1 baru) 643
untuk rujukan masa akan datang code yg berbeza (gambar) (baru) msba1 23/04/2017 2 (2 baru) 862
SAPA nak no bocoq? (baru) hort10 21/04/2017 3 (3 baru) 602
Timurselatan sini (baru) hort10 21/04/2017 2 (2 baru) 619
NO BOCOR SABTU (baru) hort10 21/04/2017 3 (3 baru) 622
CAI. CAI. SUSPEK DAH 3D. (gambar) (baru) keyman123 21/04/2017 3 (3 baru) 1036
cai tc ni no bocoq ada dlm tc ni (baru) hort10 14/04/2017 1 (1 baru) 530
no bocor!!! (baru) hort10 10/04/2017 3 (3 baru) 502
salam suma siapa nak no bocor? (baru) hort10 04/03/2017 1 (1 baru) 435
3388 naik tegak podium (baru) hort10 02/03/2017 2 (2 baru) 653
tahniah yg berjaya hidu 9109 (baru) hort10 01/03/2017 6 (6 baru) 842
Mktspin - Jom main masak2 (gambar) (baru) rakitbuloh 01/03/2017 4 (4 baru) 668
pukul 2am tapi aku masih mengecai (baru) hort10 28/02/2017 2 (2 baru) 715
cara betul main MKT (baru) hort10 25/02/2017 3 (3 baru) 745
nak tanya ni..tolong jawab .. (baru) red6 21/02/2017 4 (4 baru) 652
hot10 ada no bocor rabu (baru) hort10 20/02/2017 8 (8 baru) 944
kawan2 sape nak no bocor? (baru) hort10 06/02/2017 4 (4 baru) 511
ada tak sesiapa yg ingin hidup senang? (baru) hort10 03/02/2017 2 (2 baru) 427
hot10 ada no bocor ni (baru) hort10 30/01/2017 7 (7 baru) 882
NO BOCORAN (baru) hort10 26/01/2017 2 (2 baru) 453


Response Time: 16.4 s (28)
Email:
Copyright 2002-2020 4D2U.com. All Rights Reserved.